Beyler artık şu Valorant'ı silmemek için kendimi zor tutuyorum. Gizli MMR diye bir şey uydurmuşlar, Platin 2 olmama rağmen karşıma sürekli geçen sezonun Yücelik ve Radiant oyuncuları geliyor. Kendi takımım ise sanki oyuna dün başlamış gibi. Bu sistem bilerek mi bizi %50 winrate'de tutmaya çalışıyor? Sizde de durumlar böyle mi yoksa ben mi bahtsızım?
Kanka tek başına (solo q) giriyorsan geçmiş olsun. Riot resmen tek başına girenleri cezalandırıyor. Yanına 2 tane smurf (yancık) almadan rank atlaman imkansız. Ben de dün 5 maç üst üste kaybettim, hepsi MVP olmama rağmen.
Ağlamayı kesin beyler. İyi oynayan her türlü çıkıyor. Ben solo girerek Radiant oldum. Aim çalışacağınıza burada sistem eleştiriyorsunuz. Sorun sistemde değil, sizin crosshair placement'ınızda. :D
Sorun sistemde değil, sizin crosshair placement'ınızda.
Abi her konunun altından çıkıp 'git gud' (iyi oyna) demesene ya. Adam haklı, sistem bozuk. Vanguard yüzünden arkada çalışan uygulamalar FPS düşürüyor, bi de üstüne smurfler gelince oyun çekilmez oluyor. Toxic kitleye hiç girmiyorum bile.
Rank sistemi falan hikaye de, skin fiyatları ne olacak? Bir bıçağa 2000 TL vermek koyuyor artık. Oyuna para yatırmayınca sanki sistem seni bilerek kötü takıma atıyor gibi geliyor bana. (Komplo teorisi mode on)